Kwaliteit en performance voor een nette prijs!

Zorgeloos verbonden met een netwerk van WIFRAnet, zowel voor de zakelijke klant als voor de particulier. Wij ontzorgen ook studentenhuizen en VVE als het gaat om netwerk beheer, zowel koop als Lease is bespreekbaar.

Effectieve oplossing

WIFRAnet verzorgt een zorgeloze verbinding door het hele huis. Vanuit de meterkast sluiten we een vaste verbinding aan op ieder gewenst punt in de woning met een Optical Fiber kabel, meestal zonder hak of breekwerk. In de meterkast plaatsen we een Optical Switch die we koppelen aan het netwerk van de provider. 150Mb in is tot 150Mb op het product.

Heeft u een aansluitpunt gewenst in een schuur of tuin(huis)? We leggen tegen een aantrekkelijke voorwaarden ook een kabel tot enkele honderden meters. Ook voor Prefab bieden we aantrekkelijke oplossingen.

Veel ervaring opgedaan

Elke verandering moet een verbetering zijn. WIFRAnet heeft duizenden woningen voorzien van een internet verbinding. Tot aan de voordeur is het altijd goed. Problemen komen bijna altijd voor in de woning, achter de voordeur.

Met WIFRAnet heeft u het netwerk buiten ook binnen. We gebruiken uitsluitend kwalitatief goede materialen, geen koper kabels maar optical fiber kabel tot 1Gb. Voldoende bandbreedte voor het hele gezin om te Gamen of Netflix te kijken.

WIFRAnet adviseert een basis pakket met drie vaste aansluitpunten en een WIFI aansluitpunt met een 2.4, 2×5 Ghz AP.

Zorgeloos verbonden

Ons Optical Fiber kabel biedt een ruime bandbreedte, voldoende voor het hele gezin om te Gamen, Netflix kijken of You Tube film te up-downloaden. Uitsluitend kwaliteit producten.

Eigen engineering

Samen maken we een inventarisatie van uw wensen. Geen "loze" leidingen noodzakelijk bij nieuwbouw en bouwen een betrouwbaar netwerk tot 1Gb.
WIFRAnet investeert in uw netwerk bij renovaties en nieuwbouw.

24/7 ondersteuning

Voor onze zakelijke klanten bieden we een 24/7 ondersteuning bij dringende storingen. Voor al onze klanten zijn we van iedere dag (behalve zon-feestdagen) tot 21:00 uur bereikbaar.