In iedere kamer een vaste aansluiting omdat..

Posted by wifraad1
Category:

Steeds vaker kijken we op onze Smartphone voor het laatste nieuws. Per dag klikken we meerdere keren op social media voor de laatste update. Draadloos is dit niet altijd eenvoudig, denk maar aan bereik op zolder. Dit is ergernis top 5, geen verbinding door bereik. Kies daarom voor een vaste verbinding i.p.v. een draadloze. Wilt u weten hoe?

[separator style_type=”none” top_margin=”5″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

“WIFRAnet adviseert per verdieping minimaal twee aansluitpunten, eventueel een AP voor draadloos bereik.”

[separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

Minimaal twee inbouwdozen in de muur.

Vak zien we een enkelvoudige inbouwdoos in de muur. Verdubbel deze als u kunt bij uw bouwbegeleider. Hiermee voorziet u in een stopcontact en twee netwerk aansluitpunten voor internet. Voor een Outlet heb je 230V spanning nodig. De aanvoer is dan drie elektra draden en een draad voor de Outlet.

Wasmachine aansluiting ideaal voor netwerk op zolder.

Vaak staat in nieuwe woningen een wasmachine op e zolder. Meestal is dit een rechtstreekse aansluiting vanuit de meterkast naar de zolder. Trek een data kabel door deze buis mee naar de zolder, hiermee bespaar je een extra leiding en plaats een Outlet. Met onze kabel is dat geen probleem.

Informeer naar de mogelijkheden en klik op het contact formulier.

Author wifraad1
WIFRAbox biedt een oplossing voor heen- retourzendingen voor winkelgebieden. DZowel de consument als de retailer kan eenvoudig een QR code downloaden en zo een transactie in gang zetten. De WIFRAbox is 24/7 bereikbaar.

Leave a Reply