Geen dure loze leidingen meer nodig!

Posted by wifraad1
Category:

Bij nieuwbouw of renovatie van de woning wordt voor de aanleg van een loze leiding soms tussen de € 100,- tot wel € 300,- per leiding betaald. ONZIN! Onze kabel trekken we gewoon mee vanuit de meterkast door bestaande leidingen naar ieder gewenst punt in de woning. Het ontbreekt vaak aan kennis bij de installateur of bouwbegeleider en wat we niet kennen… De basis bevindt zich in de meterkast, dit kan kabel of glasvezel zijn. Daar trekken we via de groepenkast ons dunne netwerk kabeltje (2 mm) gewoon met de installatie draad mee. Op het eind een dubbele contactdoos, links een netwerk aansluitpunt en recht het stopcontact. Zo creëer je snel een vaste verbinding voor bijvoorbeeld een desktop op zolder.

[separator style_type=”none” top_margin=”5″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

“WIFRAnet basis pakket nu ook uit te breiden met een UPS.Meer weten? Ga naar het contact formulier of bel 0681025263.”

[separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

 

CASCO woning? Kies voor drievoudige inbouw systeem voor multimedia.

Samen met u bekijken we waar internet voor u van belang is. Met ons tekenpakket maken we een opstelling en creëren een aansluiting zoals dat wenst op iedere gewenste locatie. In samenwerking met onze specialisten zorgen we ervoor dat u een Zorgeloze snelle internet verbinding krijgt.

WIFRAnet, tot 1Gb netwerk in uw woning.

Author wifraad1
WIFRAbox biedt een oplossing voor heen- retourzendingen voor winkelgebieden. DZowel de consument als de retailer kan eenvoudig een QR code downloaden en zo een transactie in gang zetten. De WIFRAbox is 24/7 bereikbaar.

Leave a Reply