Onze kabel in bestaande buis!

Posted by wifraad1
Category:

Geen hak of breekwerk meer. Meestal voldoet een bestaande buis om onze dunne soepele kabel vanuit de meterkast naar de zolder te trekken. Altijd al een vaste internetverbinding willen hebben op zolder? In ons technisch netwerk zit altijd wel een monteur bij u in de buurt.

[separator style_type=”none” top_margin=”5″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

“Staat er een renovatie in de planning, of een MJOP op stapel. Met WIFRAnet alle bewoners een sneller internet. Vraag erom bij ew VVE en we komen graag met u in gesprek.”

[separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

Flexibele installatie buis met netwerk kabel geïntegreerd.

Onze installatie buis bevat naast de elektra ook een netwerk kabel. Flexbuis eenvoudig leggen en op et eind een stopcontact et Outlet voor internet aansluiten. Eenvoudiger kan bijna niet. Deze buis zou standaard gelegd kunnen worden voor bijvoorbeeld de wasmachine aansluiting op de zolder. De netwerk- elektra kabels hebben geen invloed op elkaar, dus geen storing wat je wel zou kunnen hebben met een CAT5 kabel.

 

Author wifraad1
WIFRAbox biedt een oplossing voor heen- retourzendingen voor winkelgebieden. DZowel de consument als de retailer kan eenvoudig een QR code downloaden en zo een transactie in gang zetten. De WIFRAbox is 24/7 bereikbaar.

Leave a Reply