WIFRAadvies wordt WIFRAnet BV

Posted by wifraad1

De eerste Hiber satelliet is gelanceerd. Dit zijn interessante ontwikkelingen voor u en mij thuis. Met dit Low Cost systeem kunt u straks bijvoorbeeld zelf uw meterkast managen, denk aan energie verbruik, alarmering, moeder wakker en opgestaan, temperatuur. luchtvochtigheid, jaloezieën omhoog, of afijn, vul het zelf maar in! Deze ontwikkelingen volg ik op de voet omdat het kansen biedt voor vernieuwing van bestaande verouderde infrastructuren. Net als de platformen Uber, JustEat zal ook dit een disruptieve werking krijgen maar dan in het voordeel van u als gebruiker van WIFRAnet. Wij denken bijvoorbeeld IPTV, want waarom nog een duur 3in1 abonnement als je maar een halfuurtje per dag voor die buis zit?

[separator style_type=”none” top_margin=”5″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

“WIFRnet zal in de toekomst steeds meer gebruik van worden gemaakt. Met onze plannen voor 5G en het HIBER netwerk straks supersnel internet. “

[separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

Nu we inmiddels vele klanten naar tevredenheid hebben aangesloten op het netwerk van verschillende providers is het tijd voor een volgende stap. Al enige tijd waren we actief met WIFRAnet en per Januari 2018 willen we WIFRAnet onderbrengen in de WIFRAgroup BV. De sterk verouderde techniek in de standaard huiskamer moet vernieuwd worden, net ls ISDN, of de gloeilamp en zoals de beeldbuis allemaal plaats moesten maken voor nieuwe producten is het ook tijd voor een ‘update’ van het binnenhuis netwerk voor IEDEREEN. Met IoT sensoren kunnen we kosten besparen. Waarom zou je in een appartementencomplex allemaal een apart alarm moeten aanschaffen en doen we dat niet collectief? Wordt vervolgd!

Author wifraad1
WIFRAbox biedt een oplossing voor heen- retourzendingen voor winkelgebieden. DZowel de consument als de retailer kan eenvoudig een QR code downloaden en zo een transactie in gang zetten. De WIFRAbox is 24/7 bereikbaar.

Leave a Reply